Smalec

Smalec

PHU JAGR to firma która powstała w 1992 roku a oprócz tego rozpoczęła swoją działalność od wytwórstwa rozchwytywanego już masła. Z z upływem lat rozbudowała wachlarz o następne towary z kategorii nabiał. W ofercie mieszczą się między innymi: Masło Ekstra z Warlubia, Smalec Wieprzowy, jogurt o wielu owocowych smakach lub naturalny, Maślanka Warlubska, serek homogenizowany, Twaróg Sernikowy Premium a oprócz tego niemało kolejnych rozpoznawanych a oprócz tego cenionych artykułów mlecznych. Spółka JAGR posiada dwa specjalistyczne zakłady do produkcji, a dzięki specjalnym surowcom a oprócz tego odpowiednim warunkom produkowania a oprócz tego dystrybucji jej wyroby dostarczane są do sklepów a oprócz tego doceniane przez klientów w całym kraju. Firma proponuje przetwory mleczne a oprócz tego tłuszczowe o niespotykanym smaku a oprócz tego posiada szeroką gamę artykułów, która bez ustanku jest rozbudowywana o następne, tak aby jak najlepiej spełniać oczekiwania a oprócz tego wymagania konsumenta a oprócz tego przenikać w najrozmaitsze jego gusta. Dbałością o wszystkie szczegóły na praktycznie każdym kroku produkcji zapewnia gwarancję smaku a oprócz tego jakości, zwracając uwagę na współczesne style żywieniowe a oprócz tego zdrowotne. Bardzo dobra lokalizacja Warlubia gwarantuje rozwój firmy, oraz wyróżniający wzorzec usług logistycznych. Dzięki świetnym recepturom a oprócz tego dbałości o niesamowitą jakość, towary marki JAGR gwarantują klientom niespotykane doznania smakowe. Ukontentowanie konsumentów jest dla nas sprawą numerem 1. Produkty, z których wyrabia nabiał dowożone są jedynie od konkretnych producentów, których głównym celem także jest zapewnienie jak wysokiej klasy. W 2006 roku przedsiębiorstwo jednym ze swoich artykułów uzyskała Złoty Medal na Międzynarodowych Targach Wyrobów Spożywczych POLAGRA FOOD.


Ocena: 5/5 (1 głosów)  


Szczegóły wpisu:


Odwiedziny botów:
  • googlebot: 8 (ostatnio: 06.10.2019 16:23:35)

Podlinkuj wpis:
This entry was posted in diesel Żywność and tagged , , . Bookmark the permalink.

Dodaj komentarz