Noże do robota koszącego

Noże do robota koszącego

Nóż Potis to profesjonalne oraz potrzebne urządzenie gastronomiczne przeznaczone do krojenia kebaba. Nóż jest elektryczny oraz kroi się nim kebabay z mięsa drobiowego czy gyrosa z wieprzowiny. Nóż Potis jest nieodzownym nożem w restauracjach, barach lokalach typu fast food lub innych punktach gastronomicznych. Nóż elektryczny Potis zrobiony jest z doskonałej jakości materiału, jest wodoodporny, posiada zabezpiecznie, jakie chroni przed zalaniem. Używając noża można regulować grubość krojonych plastrów mięsa od 0-10mm.Nożami Potis można kroić zawsze plastry mięsa tejże samej grubości ustawiając noże w prawidłowej pozycji. Zaletą noży jest ich cichy start oraz cicha praca, co jest wygodne dla pracowników obsługi .Noże do kebaba posiadają określone normy, jakie są zawarte w deklaracji zgodności Unii. Wszystkie te wymagania nóż Potis spełnia. Urządzenie jest funkcjonalne oraz lekkie co jest ogromnym oraz ułatwieniem dla pracownika obsługującego nóż. W zestawie urządzenia są dwa noże lub dodawana jest ostrzałka.
Cechy noża Potis;
-wydajność 60 kg mięsa/24 godziny
-cicha praca
-wodoodporność potwierdzona patentem
-miękki start
-grubość krojenia od 0-10mm
Włącznik noża jest magnetyczny, jego działanie jest niezawodne, a siła ostrza jest odpowiednia do pokrojenia plastrów mięsa.


Ocena: 3/5 (1 głosów)  


Szczegóły wpisu:


Podlinkuj wpis:
This entry was posted in diesel Wyposażenie and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Dodaj komentarz